Hoe lidgeld betalen

De betaling van het lidgeld om een volledig seizoen te kunnen trainen, kan enkel via overschrijving. Het gepaste bedrag dient overgemaakt te worden op het rekeningnummer BE23 0011 3558 8191 van Shotokan Karateclub Zottegem, met vermelding van "Lidgeld" en de naam en het vergunningsnummer (in het geval van reeds gekende clubleden) van de persoon voor wie u overschrijft.
Indien u later op het seizoen begint (enkel voor mensen met een basis aan karate), kan in overleg met de clubleiding een aangepast tarief afgesproken worden. Gelieve hiervoor contact op te nemen met de trainers.

Onze club heeft het charter i.v.m. het Vrijetijdsparticipatie netwerk van Zottegem ondertekend sinds 06.06.2013 (zie jonginzottegem.be en de MIA-Korting). Onze club voorziet een aantal mogelijkheden om deelname voor zoveel mogelijk geïnteresseerden mogelijk te maken, interesse naar onze mogelijkheden? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we helpen u graag verder.

Lidgelden

De lidgelden verlopen per ingeschreven gezinslid en omvatten 2 trainingen per week:

Ingeschreven gezinslid2 trainingen / week
1ste 85 euro
2de 72 euro
3de 60 euro
vanaf het 4de lid 48 euro

Vergunning en verzekering

Naast het lidgeld dient jaarlijks ook de aansluiting (vergunning & verzekering) bij de VKF betaald te worden. Die kost 35,00 € per jaar (omvat 20,00 € voor VKF en 15,00 € voor JKA-Vlaanderen). Voormeld bedrag van 35,00 € dient u dit eveneens over te schrijven samen met het lidgeld.

Wanneer u de aansluitingsfiche volledig ingevuld bezorgd aan onze clubsecretaris, Guy De Vos, dan kan hij, na ontvangst van de overschrijving, de inschrijving bij de VKF verder afhandelen.

Ongeval

Indien er zich op training toch een ongeval zou voordoen, dan kunnen alle nodige documenten via volgende link worden teruggevonden.

 www.vkf.be/clubs/verzekering. Gelieve vervolgens de documenten zo snel mogelijk te laten invullen door uw geneesheer (zie handleiding). Vergeet ook niet het gedeelte 'Indentiteit aangever' in te vullen op pagina 2/3.

Sportvoordelen

Momenteel bieden een aantal ziekenfondsen een financiële tegemoetkoming onder de vorm van een sportvoordeel, zijnde een gedeeltelijke terugbetaling van het gestorte lidgeld aan de club. Hieronder kan u een aantal van deze ziekenfondsen terugvinden met de link waar u het betreffende document, dat u het sportvoordeel oplevert, kan terug vinden :