Vrijetijdsmarkt zondag 19 september 2021

Ook Shotokan Karateclub Zottegem nam deel aan de vrijetijdsmarkt (in combinatie met de autovrije zondag) van Stad Zottegem. Bezoekers konden het rijke cultuur-, sport-, jeugd- en vrijetijdsaanbod voor groot en klein in Zottegem ontdekken. Op het podium op de Markt ginden er verschillende demo’s en optredens door alsook was er een foodtruckfestival & streekproductenmarkt. Hieronder enkele sfeerbeelden van ons promoteam en infokraampje.

              

Start nieuw seizoen 2021 - 2022

Op zoek naar een nieuwe hobby? Een nieuwe sportieve uitdaging? Ben je altijd al gefascineerd geweest door Oosterse krijgskunsten of ben je die corona kilo's beu? Dan is karateclub SHOTOKAN Zottegem misschien iets voor jou! Een sociale club die belang hecht aan volgende karatecode: zelfcontrole, etiquette, zelfkennis, eerlijkheid en inzet. Jong of al iets
ouder, man of vrouw, in topconditie of nog nooit een paar loopschoenen van dichtbij gezien, zowel de competitieve als recreatieve sporter kan bij ons terecht.

We heten je op 1 september graag welkom bij de start van het nieuwe seizoen.

Update 30 juli van de Corona-sportmaatregelen

Vanaf 30 juli gelden volgende coronamaatregelen voor de sportsector o.b.v. de beslissingen die het Overlegcomité nam op 19 juli 2021 en het federaal ministerieel besluit van 27 juli. Deze maatregelen blijven in grote lijnen gelijk met de richtlijnen vanaf 27 juni.

Hier volgen de belangrijkste maatregelen die voor ons van toepassing zijn:

  • Er kan opnieuw onder normale omstandigheden gesport worden. Er gelden geen limieten meer op het aantal sporters en er kan contact gemaakt worden, voor zover dit noodzakelijk is door de aard van de sport. Dit geldt zowel voor sporten in georganiseerd, als niet-georganiseerd verband;
  • De densiteitsregels (30m²/10m²) ter reductie van de capaciteit van sportinfrastructuur zijn niet langer verplicht. Ze kunnen wel een nuttige beheersmaatregel zijn, indien de indoor infrastructuur over beperkte ventilatiemogelijkheden beschikt.
  • Kleedkamers en douches mogen opnieuw open. We adviseren hier wel nog om optimale ventilatie te voorzien of wanneer dit niet mogelijk is om de capaciteit te beperken. Hou bij de heropening rekening met de nodige procedures ter preventie van legionella.

Basisprotocol sport en corona

Sporten in tijden van corona

Clubexamen jeugd vrijdag 28 mei 2021

We hebben er allemaal een heel bewogen periode opzitten maar er is één lichtpuntje, namelijk het clubexamen voor onze jeugdleden. Het examen zal doorgaan op vrijdag 28 mei om 18u00 stipt.

Iedereen die in aanmerking komt om examen af te leggen werd reeds per email op de hoogte gebracht, maar weet alvast dat wie een officieel examen dient af te leggen ook zijn rode boekje tijdig moet afgeven (uiterlijk op vrijdag 14/05) en 4,00 € examengeld dient te betalen.

De club wenst iedereen alvast veel succes bij het examen !!

Opschorting trainingen t.e.m. 5 januari 2021

Hoewel de 2e coronagolf momenteel in kracht afneemt, heeft het clubbestuur beslist om alle trainingen alvast op te schorten t.e.m. dinsdag 5 januari 2021, mede omwille van het feit dat vanaf 30/11 t.e.m. 15/12 de feestzaal, de sporthal en de fuifzaal Bevegemse Vijvers dienst doen als coronaveilig examenlokalen (zie link naar het artikel infra).

Wij wensen bij deze dan ook aan iedereen prettige, fijne maar vooral veilige feestdagen toe in deze bizarre tijden en hopen wij tevens op jullie begrip voor onze beslissing.

Artikel NUUS Zottegem